joi, septembrie 27, 2007

Inteligenta e un fals preludiu pentru voyeurism


Cine ma pune sa ma bag in seama cu tine? Imi atarn singura funia de gat si-mi trag scaunul de sub talpi, zau!


Adica, vreau sa zic... De ce nu-mi vorbesti? Stii, chiar ma afecteaza. Deci, chiar esti insensibil. Adica, vreau sa spun ca... NU POT SA TRAIESC FARA TINE. Iti respir fiecare cuvant, ma-ntelegi? Pentru mine, TU esti zeul suprem (desigur, dupa Dumnezeu si sfintii).

Vreau sa fiu adepta ta convinsa, presedinta fan-clubului tau, menajera ta de lux, perna pe care o strangi noaptea intre picioare si mana cu care te masturbezi. Sa stau in genunchi in fata ta si sa te privesc fix in coaie. Iar tu sa te apleci si sa ma privesti in ochi cu blandete, si sa ma mangai pe crestet ca pe un caine batut de soarta. Dar ce zic eu aici?! As face chiar mai mult de-atat. Te-as lasa sa ma futi pe masa din bucatarie printre firimituri de paine si urme de margarina cu dulceata, pe musamaua de plastic lipicios.

Stii, chiar ma simt libera cand iti spun toate astea. ESTI GROZAV, ESTI FENOMENAL, ESTI FABULOS. Cum as putea sa zic mai bine? Esti... TU. Si pentru tine AS FACE ORICE.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Uite, tu esti o fata care nu se caca pe ea ca sa citez un clasic in viata. Cel putin nu pe blog. Si pentru asta ai un hi five sau un give me five sau un cum dracu doamne iarta-ma ii spune la acel gest natang si eliberator.
cheers!

iulian zaharia spunea...

uhuuuuuuuuuuu